© Master Builders KwaZulu-Natal 2017

House Singh

WINNER: NEW LOOK PROJECTS - HOUSE SINGH

This was an existing dwelling and the project was to construct a prayer room, an extension of the existing veranda and construct a new entrance canopy with a structured pillars and beams. This was a challenging job as arches had to be cut to patterns and curves to form a dome and the canopy over the driveway entrance was also an unusual elliptical shape.The workmen on this site had to be

House De Wet1

HIGHLY COMMENDED: GMR BUILDERS CC - HOUSE DE WET

The scope of work on this project was to carry out a major renovation on a house in Montrose Pietermaritzburg. The renovation included a new double garage, large entertainment area, full makeover for all bathrooms, replace windows and doors with aluminium while finishing off with a new paved driveway.